26. elokuuta 2010

Tunnustusta ja saunamakkaraa

Ihan ekaks lämpöinen kiitos Mirvalle ja Hannalle, joilta sain ihanan tunnustuksen, jota jo viimeviikosta esittelinkin. Iso rutistus teille tytöt. Näiden tunnustusten symbolinen arvo on mulle tärkeä! On ihan huimaa, että joku haluaa muistaa juuri minun blogiani kaikkien näiden ihanien blogien joukossa. Nöyrin mielin siis kiitän ja kumarran! Vieläkö te jaksatte kuulla musta uusia asioita?

1. Olen ihan täysin toivoton sipsiaddikti. Pussi menee ihan kevyesti.
2. Sipsin kanssa pitää ehdottomasti olla myös dippiä. Aurajuusto on paras!
3. Haluaisin olla sporttinen ja elää terveellisesti, mutta en vain kertakaikkiaan pysty.
4. Olen yrittänyt urheilua, tositarkoituksella, mutta se ei vain sovi mulle.
5. Kaikki silti aina luulee mua urhelijaksi. Ei ole yks eikä kaks kertaa kun multa on kysytty "oletko sä tanssija". Kerran pyydettiin jopa luistelujoukkueeseen, vaikka oikeasti tuskin pysyn pystyssä luistimilla.
Näytin kuulema luistelijalta.
6. Tämä johtunee siitä, että olen aika pienikokoinen.
7. En yllä koulussakaan laittamaan hiomakoneen johtoa pistokkeeseen. NOLO. 
Vaan joudun joka kerta pyytämään apua.

Itse en tätä tunnustusta kertakaikkiaan osaa laittaa eteenpäin. On liikaa ihania blogeja, ja jos mainitsen yhden, tulee paha mieli toisten puolesta, koska haluaisin muistaa heitäkin. Eikä ole ideaa lähteä kaikkia lukemiani blogeja listaamaan... Olen siis tylsä, ja jatkan teidän muiden blogeista nauttimista ilman tunnustamista. Jos vielä jotain tästä päivästä sanoisin, niin kiireinen, rankka päivä loppui mukavaan hetkeen äidin ja isän kanssa, jotka tulivat meille ihan vain saunomaan ja iltapalalle. Pöydässä tarjottiin, mitäpäs muuta, kuin rennosti saunamakkaraa. Itse makkara jäi kuvaamatta, harmi!  Lisukkeena oli ruokaisia salaatteja. Kyllä vaan pieni juhla arjen keskellä piristää kun sen vain jaksaa kyhätä kokoon. Saatiin vielä yllätysvieraatkin iltapalapöytään. Täähän alkaa olla kuin ennen vanhaan Jojensuussa <3

Mukavaa perjantaipäivää teille!
Kohta se onkin taas jo viikonloppu, JIIIHAAAA!!!!!