19. marraskuuta 2010

Perhosia massussa

Täällä on hirmusesti perhosia massussa ja saapa nähä tuleeko unta silmään tälle tontulle ensi yönä. Kiitti ihan hirmuisesti kaikille rohkaisevista kommenteista, en voi muuta kuin ihmetellä, miten mulla on NIIN kultaset lukijat. Oikeesti! Positiivisuus kunniaan :) Vaikka saa sitä joskus ryttynaamanakin olla. Eikös. Pakkohan se on.

Tällasena untuvikkona ja tee-se-itse yrittäjänä olen varmasti unohtanut monta tärkeää asiaa huomista joulutupaa ajatellen. Onneksi en vielä tiedä kaikkia. Muuten voisi tulla stressi. Ainakin unohdin kokonaan pumpputermarin olemassa olon, vaikka niitä olisi ollut kaksin kappaleinkin tarjolla jos vain olisin ajoissa hoksannut hihkaista. Kuvittelin selviäväni huomisesta kattilan kanssa. Siinäpä se päivä olisikin sitten mennyt hellan ääressä. Onneksi mummu tuli hätiin ja termari matkustaa  aamubussilla Kajaaniin. Onpahan yksi homma vähempänä.

Laittelen kuvia joulupuodista myöhemmin. Tässä pari arkikuvaa viime viikolta. Vahtikoira Essu hommissa ja Aura patsastelee niinkuin aina :)


 

Tilasin muuten aivan ihanat jouluverhot Ellokselta pari viikkoa sitten, mutta missä on syy kun postipoikaa ei näy? Kerran jo soittelin asiakaspalveluun, mutta siellä ei osattu suomea, joten selvittämättä jäi... Toivotaan, että pian saatais jo nekin ikkunaan.

Mukavaa viikonloppua kaikille!

Toivottavasti joidenkin kanssa nähdään huomenna!