21. tammikuuta 2010

Haastetta pukkaa...taas!

Koska en oikein saa mitään järkevää aikaiseksi, päätin tarttua taas haasteeseen, johon törmäsin blogikierroksellani. (Voi meitä naisia...kirppiskierrokset, blogikierrokset, ylikierrokset...yhtä kierrosta tämä elämä) Haasteessa haastettiin kertomaan ja kuvaamaan mitä päällä on juuri sillä hetkellä. Olisko tää nyt sit joku sellanen "päivän asu" homma vaikken näissä mitenkään parhaimmillani olekaan... Mutta jokatapauksessa, tässä tulee:

Olen yrittänyt "säästää" vaatteita Helsingin keikkaa varten, toisinsanoen pessyt ja pakannut niin, etteivät sitten kaikki olisi huomenna pesukorissa lähdön hetkellä, ja niinpä olen viikon aikana kaivanut kaapin kätköistä käyttövaatteiksi mitä ihmeellisimpiä vanhoja virityksiä. Tänään käteeni osui valkoinen mekko, jonka ostin joskus raskausaikana kesää varten. Noh, kesällähän se ei sitten änähtänytkään päälle! Kaapin perälle jäi pyörimään! Tänään päätin ottaa härkää sarvista ja testata, joko olisin tarpeeksi kutistunut. Ja voitteko kuvitella sitä riemua. SE MAHTUI!!!

Varaa laihtua on, mutta jotain sentään on jo tapahtunut!Mekon päälle heitin lämmikkeeksi vanhan, nukkaantuneen villatakkini.
Kotioloissa ihan välttää.Jalassa ruskeat saappaat.
Maahantuoja kävi esittelemässä tuotteitansa pihamaalla ja siksi ulkokengät :)
Kuten kuvista huomaatte, meillä ei oikein tämä itsensä kuvaaminen onnistu, kun koko taloudessa on vain tämä yksi kaamea peilinhirvitys! Niin, ja jos vaatteet olivat ne, mitkä juuri sillä hetkellä päällä sattui olemaan, niin niin ovat sotkutkin :) Jokapaikka on täynnä Vean leluja ja pääsipä hyppykeinukin keittiön oviaukossa mukaan kuvaan...

Nyt pakkaamaan!

<3Viivu