5. tammikuuta 2010

Raivausta

Vihdoinkin olen saanut raivattua pikkuhiljaa joulua laatikoihin. Ensimmäistä kertaa vuosikausiin en ole ollenkaan harmissani siitä, että saan pakata possut ja tontut pusseihin odottamaan joulua tulevaa. Yleensä viimeistään tässä vaiheessa iskee hirveä eroahdistus mutta tällä kertaa se on, ihme kyllä,  tipotiessään. Ilmeisesti aloitin joulun juhlimisen tänä vuonna riittävän ajoissa. Loppiaisen ollessa ovella alan jo kärsiä hiuksenhienosta jouluähkystä! Minä! Henkeen ja vereen jouluihminen! Syntynytkin joulukuussa :)


Samaan aikaan joulutyhjyyteen täytyy tietysti keksiä jotain tilalle. Autioituneille pöydille nostelin kaapista keväiset Tildapurnukkani. Nämä ovat meillä esillä ihan käytännönkin syistä. Ne nimittäin ovat syöneet kaikki nauhat ja narunpätkät joita käytän ompeluksissani.

Näyttää kovasti siltä, että pinkki luikertelee huoneisiimme tänäkin keväänä. Olen sisustaja, jolla ei ole mielessään mitään viisivuotissuunnitelmaa taikka suunnitelmaa ylipäänsä. Nostelen tavaroita esille ja piiloon sen mukaan miltä milloinkin sattuu tuntumaan. Nyt tuntuu pinkiltä!
Pöydällä olevista kukkasista tulee hiuslenkkejä ja pinnejä.


 Oletteko muuten huomanneet miten hassulta tuntuu kirjoittaa tammikuu -10 ?
Tammikuu -09 tuntuu jotenkin paljon luontevammalta...

Taikka syntynyt -01
ja
syntynyt -10.Syntynyt nolla yks... syntynyt kymmenen...
Ihan kuin lapsia olisi syntynyt kymmenen...
Tätä täytyykin miettiä!

No, jokatapauksessa ihanaa tammikuuta -10 jokaiselle teille :)

Viivu