6. huhtikuuta 2010

Munat myöhässä

Pelkästä otsikosta jo alkaa mielikuvitus laukkaamaan siihen malliin, että voisi olla paras laittaa heti alkajaisiksi pillit pussiin, mutta koitan pysyä asiassa...

Pääsiäiset on olleet ja menneet, mutta meille saapui tänään iso lasti munia. Toinen toistaan komiampia! Tilasin nimittäin kokeeksi tukkumyynnistä pienen satsin sisustustavaraa ja näidenhän piti tietysti tulla pääsiäiseksi, jotta olisin sitten ehtinyt niitä anopille ja kotipuoleen kiikuttamaan. Kuinkas ollakkaan ilmeisesti ahtaajien lakko sotki suunnitelmani ja 7-10 päivän toimitusaika venyi useiksi viikoiksi. Kun vielä tilauksesta puuttui puhelinnumeroni, jäi matkahuoltoon tullut pakettini pääsiäisen alla kiireen jalkoihin ja tänään kun pyhien perään sen jälkeen aloin kyselemään paketti lopulta löysi perille.

Olo oli kuin lapsella jouluna kun availin paketteja. Toivottavasti saan tehdä tätä pian ihan "aikuisten oikeasti" työkseni!!!

Ilmeisesti meillä nyt sitten annetaan ja saadaan tänä vuonna munia äitienpäivälahjaksi :) Onneksi paketista kuoriutui myös paljon muuta mukavaa, jota en nyt tässä käy sen tarkemmin esittelemään. Muutaman pienen esineen kuvasin maistiaisiksi.

Itse olen ihan hurahtanut kaikkiin nauhoihin ja nyöreihin. Vielä jos nauha on kiepautettu sievään puiseen rullaan, en vain yksinkertaisesti voi vastustaa! Tällä kertaa Maileg'n harmaata "helminauhaa". Kyllä näitä katselemalla jaksaa taas yön yli :)