10. toukokuuta 2010

Kaik kärpäläiset kuoli yhellä iskulla!

Kyllä nyt tekisi mieli oikein isolla kädellä taas kiittää op-kiinteistökeskusta hyvin tyrityistä kaupoista!!! (Sama firma muuten, jonka sivuilla yhä edelleenkin kaupataan paritalon toista päätyä omakotitalona.)

Käytiin siis tänään katsomassa tuota alhaalla esiteltyä taloa. Paikanpäällä oli neljä perhettä.  Herttanen täti vakuutteli, kuinka kellään ei tartte olla paniikkia tarjousten kanssa, koska he ottavat tarjouksia vastaan vasta huomisaamusta lähtien. Sovittiin aika, teimme järjestelyjä ja sovimme mieheni kanssa tarjouksesta.

Mutta mitä tekee täti?

Soittaa illalla klo 21.32, että nyt on kuulkaa kaveri tarjonnut täyden hinnan,
että ajattelitteko aamulla yli sen tarjota!!!

Siis oikeasti!!! 

Aikamoista vedätystä sanon minä!

Jos ei yli pyyntihinnan tarjota, eka tarjouksen tekijä saa tietysti talon, koska meitä vedätettiin, että tarjouksia aletaan ottamaan vastaan vasta huomenna.  Aivan törkeää! Nyt meidän oletetaan paniikissa maksavan talosta sitten enemmän kuin sen alkuperäinen pyyntihinta edes oli. Voitaisiinhan me tietysti lähteä mukaan leikkiin ja sanoa tarjoavamme mekin pyyntihinnan, mutta siinä tapauksessa toinen perhe saisii talon joka tapauksessa koska he "ehtivät" ensin, ja ennen sitä  puhelin kilahtaisi toisessa päässä ja sitä ylihintaa olisikin helppo alkaa sieltä kiskomaan vedoten siihen, että ME on luvattu maksaa täydet.

Olen sanaton.

Viivu's Home jatkaa siis entisestä osoitteesta ja jatkaa talon etsintää yksityisiltä markkinoilta.A-P-U-A

No nyt on kärpäläisiä mahassa...

Mieskin tykkäsi... ja niin tykkäsi kolme muutakin perhettä! Huomenna ottavat vastaan tarjouksia, ja täällä ollaan nyt käpälät ristissä, että niin käy kuin on tarkoitettu.  Enää ei ole siis taistelu miestä, vaan muita halukkaita vastaan. KÄÄÄÄK!!! Siinä taistelussa olen paljon enemmänpaljon aseeton...


...Ja minä hölömö jo mietin että onkohan tämä sitten Viivu's Homen kodin etsinnän loppu ja jonkun uuden alku vai kuinkahan tässä oikein käy...Että voiko sitä vanahaa blogia uudessa kodissa jne... Pitää varmaan työntää pää pakastimeen.

Talon metsästystä... edelleen!

Tänään me mennään taas katsomaan taloa. Olen ihan lopen kyllästynyt tähän talon etsintään ja väsynyt kaikkeen siihen liittyväänkin! Mies tuntuu hankaavan kokoajan vastaan! Mikään ei kelpaa; liian vanha, liian kallis, liian uusi, liian pieni, liian iso, liian kaukana tai muuten vaan liian jotain. Mulla alkaa olla jo sellainen luovuttamisen maku suussa, että ihan mihin vaan, kunhan me saatais KOTI!

Vaikken ihan hirveän innoissani siis olekkaan, ajattelin esitellä teille tämänkertaisen vaihtoehdon, koska tämä kelpais mulle. Loppusipahan tämä etsiminen ainakin pariksi vuodeksi ja saatais ne puolet tavaroista oman katon alle, jotka  EDELLEEN ovat väliaikaisvarastossa toisella paikkakunnalla. Enhän mä kohta edes muista mitä kaikkea siellä on!


Talo on tällainen ihan perus, mutta yleisilmeeltään valoisa ja melko neutraali. Sitä siis voisi sitten sisustamalla laitella mieleisekseen melko helpostikkin. Tuosta leivinuunista tykkään! Mulla on aina ollut valkoinen uuni, ja siitä haluaisin pitää kiinni myös uudessa talossa. Valkoiset kattolaudat on kans ehdottomasti plussaa.


Valkoinen leivinuuni jatkuu toiselle puolelle olohuoneeseen valkoisena takkana, joka myös on aikalailla mun makuun. Tuossa vasemmalla seinustalla on isot ikkunat. Sininen seinä on vähän hurja, mutta seiniähän saa uusia...


Keittiö on tosi perus, mutta valkoinen, mikä on aika tärkeetä mulle.


Kodinhoitohuonekkin löytyy, joka oliskin meille ihan välttämätön tän pesueen ja koirien kanssa.


Ulkokuolesta en hirmuisesti tykkää, mutta Kajaanin tarjontaan suhteutettuna tää on oikeasti hyvä ja siisti!


Että sellanen perusratkaisu olis tarjolla tällä kertaa... 

Viime viikolla käytiin katsomassa TÄTÄ aivan uskomattoman isoa talovanhusta! Siitä olis saanut NIIN upean!!! Mutta meidän rahat olis loppuneet heti kynnyksellä :D 

Mukavaa maanantaita kaikille kaikesta huolimatta!