3. kesäkuuta 2011

Työleiri

Heipsis täältä työleiriltä!
Tosi hassua, kun kaikki valmistautuvat koulujen loppuun ja jäävät kesälomille mutta tällä kertaa se ei koskekaan minua. Täällä kiirus vaan lisääntyy, ja nyt alkaa olla viimeinen viikko ennen kaupan avaamista käsillä. Jänskättää!


Kaupalla on tähän mennessä paitsi tapetoitu ja ruuvailtu ruuveja seiniin, myöskin pelattu sählyä ja makoiltu lattialla tehden kevään viimeisiä koulutehtäviä ennen huomista todistusten jakoa. Tila muuntuu siis moneen, se on testattu! Parasta on, kun saa pitää perheen mukana, ja ilmassa on ollutkin ihan oikeesti sitä leirin tuntua :) .


Toivon todella, että osaisin jakaa sopivasti aikaa työlle ja aikaa perheelle. Sitä me kaikki äidit aina varmasti toivotaan! Eikä se aina ole ihan helppoa. Olis niin kiva, jos tästä kesästä jäisi kivat muistot kaikille, äidin hommailuista huolimatta...


Sata hommaa vielä edessä, mutta ainakin sata yks jo myös tehty! Huomenna pitäisi yrittää kammeta aikaisin ylös ja koululle, kun meidän ensimmäinen vauva lopettaa alakoulussansa. Hui! Mihin tää aika oikein katoaa?
Koululla olivat painaneet kaikille kivat koulupaidat muistoksi, ja meidän Viltsun piirtämä graffiti oli voittanut kuvakisan. Kyl sitä sit kuvattiin ja ihmeteltiin, on se niin hiano!!!Mukavata viikonloppua sinne!
Mullon päivät ihan sekasin ja tuntuu ihan, että huomenna olis maanantai...
Noh, väliäkö noilla!

Nythän on kesä!!!