16. toukokuuta 2010

Äiti lomailee

Aamulla laittelin taas miehen matkoihinsa venettä maalaamaan mummolan pihalle kun kelit sen sallivat. No en muuten oikeasti laittanut :) Itse lähti. Mielelläni olisin sen kotona pitänyt, mutta meillä tahtoo olla niin, että kun kesä koittaa, ei miestä paljon näy ennen sorsanmetsästyksen loppua. Aina voi tehdä jotain "mehtähommaa" tai "urheiluhommaa" tai "kalastushommaa" ja siinä se kesä sitten kivasti menee. Tällä kertaa olin kaukaa viisas ja pakkasin pienimmän lapsista mummolle viemisiksi. Ja mitä sain?  

IHAN OMAN VAPAAPÄIVÄN!

Vosiko olla parempaa kuin lapseton sunnuntai isolla auringolla? Pakkasin laukkuun rantapeiton sekä juomia , ja suuntasin kulkuni (minneppä muualle kuin...) rannalle!
 
(Voisin suunnilleen asua siellä. Näitä rantapostauksia siis tulee, tulee....ja tulee...jos sitä asuntoa ei pian löydy!)


Rantaan saapuessa olisi voinut lurauttaa pätkän "On suuri sun rantas autius" -biisistä. Kuten näkyy, koko  ranta oli autio ja tyhjä.  Eikö Kajaanilaiset käy rannalla vai olinko väärässä paikassa?
Kauan ei kuitenkaan rannan tarvinnut yksin olla...
Minä ja ihan oma ranta, aika siistiä!
Levittelin peittoni nurmikonrajaan. Varmuuden vuoksi taitoin sen kaksin kerroin, että mahtuu muitakin ;) Onneksi olin ostanut matkalta muutaman naistenlehden lukemiseksi, olis ollu muuten aika hiljasta. Lehtihyllyllä muuten  huomasin, etten enää viitsi edes ostaa sisustuslehtiä. Niiden selaaminen on kuin vääntäisi veistä haavassa ja heittäisi suolaa perään. Niinpä juorut veivät voiton, vaikken ihan seiskatasosista olekkaan kiinnostunut. Sensijaan nämä kuninkaallisten suhdekiemurat ovat ehdottomasti juoruilua laadukkaimmasta päästä!Aika pian katse kuitenkin hakeutui kotimaahan...


On se Peter vaan niin ihana! Itseasiassa aika vanha juttu jo, mutta pitää silti lukea mitä sille kuuluu. Joskus pikkutyttönä Mediapeli oli mun ihan lemppariohjelma! Eikä tosiaankaan päivän politiikan takia...


Harmi kun kesän ensimmäinen rusketus tulee niin turkasen hitaasti!

Kotimatkalla kävin vielä mutkan Kappahlissa ja apteekissa ihan vain siitä ilosta, että Kajaanissa sattui olemaan joku kauppa sunnuntaina auki. Mukaan tarttui tämä Vintage Stories mekko (Kappahlista) sekä mattapinnan antava kosteusvoide (apteekista). Sitä todellakin nyt tarvitsen! 


Kuulun niihin ihmisiin, joilla ekat helteet puskevat kaiken talven aikana kertyneen talin ulos naamasta. Iho kuulemma suojautuu sillä tavalla aurinkoa vastaan. Tiedä häntä, mutta näistä epäpuhtauksista on päästävä eroon! Onneksi kesän myötä ongelma yleensä tasoittuu, ja iho on jopa paremmassa kunnossa kuin talvella. 

Ihanan lämpösiä kesäpäiviä kaikille!


...ja täytyy vielä mainita, että vaikka lähtötilanne olikin autio ja tyhjä, niin kyllä siellä jonkin verran porukkaa näkyi kun tarpeeksi kauan odotteli...