27. kesäkuuta 2010

Poikien huoneet

Juhannusvieraat hyvästeltiin haikein mielin ja lähes koko päivä on mennyt jälkiä siivoillessa. Kun saatiin enimmät kuratassun jäljet pestyä lattioista (viisi lasta, neljä aikuista ja kaksi koiraa on valtoimenaan ravannut sisään ja ulos, ulos ja sisään parin vuorokauden ajan) alettiin Assen kanssa  kiipeillä seinille. Nyt olis viikko tehokasta peliaikaa ennen seuraavaa lapin reissua... Tarkoitus olisi saada poikien huoneet hyvälle mallille.

Tässä muutama kuva poikain huoneista ennen remppaa. Viljamilla tällä hetkellä ihanat hempeät prinsessa tapetit, joista on revitty jo aika monet naurut :) Kuvat on vain räpsästy tosi nopeaan muuttopäivänä, joten älkää välittäkö mm. mustista jätesäkeistä ja vinoista seinistä, jotka ainakin toistaiseksi luonnossa vaikuttavat ihan kohtalaisen suorilta... Katsotaan sitten remontin jälkeen vieläkö ollaan samaa mieltä...


Tähän huoneeseen siis tulee musta tähtitapetti tuolle pitkälle seinälle, joka on tällä hetkellä vaaleanpunainen. Muut seinät laitetaan valkoisiksi.


Veetin huoneen vihreä tapetti oli todella jo vaihtokunnossa!


Seinät on nyt putsattu vanhasta tapetista, tasoitettu ja huomenna pitäisi askarrella tähän se maailmankartta jonka jo aikaisemmin esittelin. Haetaan myös uuden katon ainekset molempiin huoneisiin. Uudet sängyt pitää tilata myös. Ihanaa päästä viimein kunnolla käsiksi näihin hommiin!

Mukavaa sunnuntai-illan jatkoa kaikille teille, ja uusille lukijoille lämpöinen tervetulotoivotus!