19. huhtikuuta 2011

Palmusunnuntain tunnelmia

Piitkästä aikaa vapaapäivä! Ei muuta kuin liimapyssy laulamaan ja viimehetken virpomishommiin. Jokavuotinen perinne on herätä virpomispäivään vasta, kun ensimmäinen pikkunoita soittaa ovikelloa. Silloin meidän poikiin tulee liikettä! Virpomaan on päästävä! Höyhenet perinteisesti hukassa... Mutta onneksi lähikioskin täti osaa varautua kaikkeen!


Oli suorastaan huvittavaa seurata kuinka suurella innolla ja antaumuksella seitsemän lähiseudun poikaa askartelivat ja suunnittelivat sekä vitsansa, että asunsa, ja lähtivät intoa puhkuen lähitienoota kiertämään. Ihan perinteisiä trulleja näistä ei tullut, mutta viikset ja parrat oli viimeisen päälle höyhenistä viritellyt. Harmi etten viitsi tähän niitä parhaita kuvia laittaa, kun en ole saanut vieraiden lasten vanhemmilta lupia. Olisivat olleet näkemisen arvoisia ;D


Iltapäivällä tehtiin sitten perinteinen kävelyretki vaaliuurnille. 
 Ilma oli hieno ja liikkeellä koko suku!


Vaikka vaalien tulos ei ihan ollutkaan sellainen kuin meillä odotettiin, päättyi "vaalivaellus" kevään ensimmäisiin lettukesteihin pihamaalla. Kyllä se vain niin on, että äänestäminen on jo puoli voittoa!


Nyt täällä sit vain ootellaan miten ne Suomen ongelmat ratkeaa...

...jos ratkeaa...

Mukavaa viikkoa <3

Viivu