29. kesäkuuta 2010

Ihanasti jouten

Ihanan letkeä kesäilta. 
Oma piha ja ilta-aurinko.
Letturasva tirisee pannulla.
Lapsille tuli yövieraita, joten tänään meillä ei remontoida. 


Huomenna taas kahdet vieraat. 


Ystävät menevät kaiken edelle!


 Huomaan, että olen kaivannut todella sitä, että meille vain tullaan, 
ja 
ollaan kuin kotona.ps. Loppukiri on alkanut!
Käykäähän tsemppaamassa Vea voittoon täällä.

Hukkaneliöitä?

Kiitos kaikille ihanista viesteistä edelliseen postaukseen! Ne innostivat kovasti laittamaan  kuvia rempasta. Välillä olen miettinyt, että mahtaakohan nää meidän seinän värit kiinnostaa muita kuin meitä ja meidän mummoa :) Sielläkin oli yö jännitetty mahtaako tapetti pysyä seinällä aamuun asti, hih!

Laitan seuraavaksi muutaman kuvan meidän "turhasta" väliköstä, jonka sijaintia voi tarkemmin käydä tiiraamassa pohjapiirrustuksesta täältä. Viltsun huoneen ja kylppärin kulmauksessa on ns. hukkatila johon sain eilen viriteltyä läppärille sopivan pöydän jonka bongasin alesta. Ihan loistava tila kun varsinaista työhuonetta ei kerta ole. Tila on aika hämärä, mutta tietokoneen kanssa hommia tehdessä se ei häiritse ollenkaan. Pikemminkin päinvastoin.Seinät ovat edellisen asukkaan jäljiltä tummansiniset, mikä lisää tilan hämäryyttä. Tähän haluan ehdottomasti jossain vaiheessa valkoiset puuseinät. Panelia, hirttä tai hirsijäljitelmää... Mutta valkoista ehdottomasti! Tähän tyyliin:

Se saa kuitenkin vielä odottaa hetken, koska nyt on mentävä taas poikien huoneiden kimppuun. Ajatus vaan lentää nopeampaan kuin nämä liisteriset sormet, ja haaveilu on niin mukavaa...

Haaveisentäyteistä tiistaipäivää sinne kaikille myös!