8. lokakuuta 2010

Pöytä olohuoneeseen

Tässä asunnossa olen jo ehtinyt tuskailla tuon keittiön kanssa, koska välillä se tuntuu liian pieneltä. Ei se nyt mikään ihan luukku ole, mutta lisätila ei olis pahitteeksi varsinkin sillon kun saadaan vieraita. Unelmakeittiö olis iso ja avara. Oikeastaan en tartteis erillistä keittiötä ollenkaan, vaan voisivat ihan hyvin olla vaikka olohuoneen kanssa samassa tilassa. Vähän niinku tupatyyliin... Isoa tilaa ja avaruutta, oih! 

Koska me kuitenkin asutaan edelleen tiukasti maan pinnalla (heh, huomaa sanaleikki...!) päätin siirtää ison ruokapöydän olohuoneen puolelle.


Näin saatiin seinätilaa myös lautashyllylle, josta olen pitkään haaveillu! Jokunen aika sitten sain niitä tonne putiikin puolelle ja siitä asti yks on odotellut meidän seinälle pääsyä. Hyvin sopii :) Saa jäädä.


Keittiöön saatiin ainakin avaruutta :) Etsinnässä on nyt pienempi vanha pöytä "arkipöydäksi". Muutaman ihanan jo löysinkin, mutta hinnat oli aika kivoja myös.  Toiveissa olis, että löytäsin jostain sopivan vähän edullisemmin...  Tai sit pitää vielä hetki säästää sukan varteen.


Maljakossa kesän viimeset kukat omalta pihalta.

Näiden myötä mukavaa perjantaita ja viikonloppua niille, joilla se tänään alkaa...
Itse suuntaan taas huomenna vaihteeksi töihin.
Johan tästä joutaakin :)