28. heinäkuuta 2010

Turkasen tapetti!

Rapujuhlat oli kivat, mutta tuota hattupääkuvaa ei kyllä kertakaikkiaan kestä enää kattella hetkeäkään, joten laitan pari kuvaa vanhimman pojan huoneesta vaihteeksi. Tapetit on nyt saatu seinille.  Vihdoin! (No on siitä jo viikko...) Mustaa tähtitapettia tuli yhdelle kokonaiselle seinälle ja sängyn päätyseinälle, jossa valkoiset vaatekaapit vievät noin puolet seinätilasta. Lopputuloksesta ei siten ainakaan mun mielestä tullut ollenkaan liian synkkä, vaikka itse hempeitä ja vaaleita sävyjä suosinkin. Muut seinät pidettiin valkoisina. 


Seinät on vielä kovin tyhjät. Tuohon sängyn viereen on haaveissa joku kiva yöpöytä (jos päästään pojan kans yhteisymmärrykseen) ja teline kitaralle. Päätyseinälle vois myös laittaa jonkinlaista hyllyä säilytystä varten. Aika näyttää...En ole vielä löytänyt sopivaa, ja odotellaan tilattua koulupöytää, että nähdään mihin suuntaan huoneen värimaailma lähtee kehittymään... Pojalle kun kelpasi vain ja ainoastaan se yksi pöytämalli, jota minä en suin surminkaan olisi valinnut, huokaus! Lähes kateellisena katselen ihania lastenhuoneita joissa näkyy selkeästi, että äiti on saanut vapaat kädet. Se vaalaensininen-beige unelma vain ei uppoa meidän miehiin.


Sitten pieni varoituksen sana samasta tapetista haaveileville... Tämä tapetti ei ole kovin pitkäikäinen.Sen laatu hintaan nähden on ollut aikamoinen pettymys. Sänky on ollu seinän vieressä nyt viikon, ja ei enää puhettakaan, että sitä voisi siirtää. Tapetti on aivan kulunut sängyn kohdalta! Valkoinen väri pilkistelee sieltä täältä... Tosi kurjaa! Vielä näyttää hyvältä kun kulumat on sängyn takana, mutta pelkään pahoin, että tuo naulakon alunen esimerkiksi on alta aikayksikön pilalla. Siihen kun on tarkoitus ripustaa aina mm. koulureppu, joten pientä hankausta ei voi välttää. Sääli! Olisikohan siinä syy, miksi tätä tapettia en enää netistä löytänytkään myynnistä?


Piano muuten on pikkasen heikossa hapessa siksi, että se kaatui muuttoautossa., ja tietysti vasta viimeisessä mutkassa kun rengas osu tiessä olevaan kuoppaan. Taljat antoivat sen verran periksi, että mahtui pyörähtämään taljojen sisällä. Onneksi kuitenkin koneisto säily ehjänä. Päästään pelkillä kansien uusimisilla, huh!

Sulosta keskiviikkoa kaikille, 
ja olipas ihana huomata, 
että tänne on taas tupsahdellu uusiakin lukijoita joukkoon!