5. helmikuuta 2010

Nää nää nälkäpäivä

Nyt en kyllä yhtään jaksasi puhua (= kirjoittaa) laihduttamisesta kun koko päivän oon kuijjottanu ja mies toi juuri rasiallisen *piip*suukkoja kaupasta! Aiemmassa postauksessa kuitenkin peräänkuulutettiin mun mittoja, ja ajattelin nyt läväyttää ne tähän kaiken kansan nähtäväksi niin onpahan sitten selvillä. Kysymys kuului, kuinka pitkä olen ja tartteeko mun oikeesti laihduttaa.

Ja vastaus kuuluu, että siis pakkohan ei ole. Olen 160 cm pätkä eli en suinkaan pituudella pilattu. Näillä lukemilla kaavalla
painoideksiksi saadaan tällä hetkellä 24.3 eli normaalipainon ylärajoilla ollaan. Olen kuitenkin koko elämäni ollut tosi pieni ja jopa liiankin laiha. Jossain vaiheessa kun pojat olivat pieniä painoin vain 43 kg. Myönnän, että se oli silloin aivan liian vähän! Niihin mittoihin en enää koskaan halua takaisin, mutta muutos noista ajoista on aikamoinen! Paino on noussut lähes 20 kiloa, joista osa on ihan tervettä, mutta voitte vain kuvitella, ettei kroppa ihan tunnu vielä omalta kun vaatekoko on kasvanut useita numeroja. Niinpä toivoisin pääseväni tuonne normaalipainon alarajoille, mutten yhtään siitä alaspäin. Jossain vaiheessa kun en päässyt edes koko taulukolle painoindeksini kanssa :)

Pääsyy laihduttamiselle on, että olishan se kiva taas mahtua omiin vaatteisiinsa!
En silti jaksa repiä siitä hirveää stressiä, vaan yritän lähinnä muuttaa ruokailutottumukset terveellisemmiksi
ja uskon saavani tuloksia aikaan jo pelkästään sillä.
Olen nimittäin varsinainen herkkupeppu!

Nyt ei irtoa enempää...

Taidan mennä ja syödä sen suukkosen...