27. maaliskuuta 2011

Kemut

Heipat pitkästä aikaa! Nyt olen tosiaan laiminlyönyt teitä ja itseäni blogin osalta... Hirmuisesti on kaikkea muuta miettimistä, ja mieltä varjostaa huoli äidin terveydestä... Ei oikein jaksa edes ajatella nyt muuta, kuin että kaikki selviäisi ja saataisiin äiti taas kuntoon!

Siltikin pari kuvaa meidän keväisestä kattauksesta, joka on vielä pahasti kesken, mutta ehtinee valmiiksi ennen vieraiden tuloa. Niinkuin ehkä arvasittekin, meillä juhlitaan tänään tuplasynttäreitä perheen kesken! Sankareina viikko sitten varsinaisia synttäreitään viettänyt Vea 2-vee ja 3.4. syntynyt Viljami 12- vee. Viltsu viettää sitten vielä kaverisynttärit erikseen rinteessä. Tänään mummoillaan!

Tukka hyvin, kaikki hyvin ;)

Pienemmällä sankarilla päällä serkkutytöltä lahjaksi saatu Tuhkimomekko. Tietysti...

Näiden kuvien myötä ihanaa viikoa kaikille!

<3Viivu

Ps: Kaikille karppauksesta kiinnostuneille... Tänään sitten viimein lankesin, mutta aika pitkän ja sitkeän taiston jälkeen... Tähän asti kuuri on pitänyt, ja tulos -5kg!!! JEEE!!!
Huomenna taas palataan vanhaan päiväjärjestykseen. Pienen määrän hyviä hiilareita siis jo nykyisin sallin itselleni, ja paino on pudonnut edelleen, tosin hitaammin kuin alussa.