15. kesäkuuta 2010

Hiljaa hyvä tulee

Täällä ei tapahdu rempparintamalla mitään vielä pitkään aikaan... Koko päivän olen touhunnut leirillä näytelmää lapsukaisten kanssa (tuli muuten ihana!) ja kun illaksi kirjaimellisesti raahauduin kotiin, alkoi taas laatikoiden purku...ja niitä riittää. Suurin osa tavaroista joutaisi saman tien varastoon tai kaatopaikalle, kun niitä ilman kerran on yli vuoden pärjännyt, mutta läpi ne on silti käytävä. Onneksi joukosta löytyy myös helmiä, kuten tämä pieni hyllykkö,  kaksi viikkoisen Vean kuva vanhaan runokirjaan sidottuna, täysin unohtuneet korvikset, pitsiverhot ja olisiko tuo vaikkapa vanha lääkepurkki (?).


Niin... ja siipiä löytyi kans joka lähtöön...


Kello ja oliivipuun oksat odottavat vielä sohvalla kohtaloaan. Hetken piti ihan miettiä, että missä IHMEESSÄ meillä Joensuussa oikein oli tällainen kello, mutta keittiössähän se!


Näissä kuvissa muuten vilahtelee olohuoneen tämänhetkinen tapetti. Ihan menettelee toistaiseksi. Sekin kyllä vaihdetaan kunhan ehditään, mutta ei ole ihan ensimmäisenä remonttilistalla. Loppuun vielä yksi kuva olkkarista. Tässä näkyy se toinen ostopäätökseen ratkaisevasti vaikuttanut asia vessan lattian lisäksi. Koko huoneistossa on lautalattiat lastenhuoneita myöten !!! Ihan parhautta!  Kiitos muuten ihanista kommenteistanne viime päivinä <3 

Niitä käyn aina välillä lueskelemassa ja hermoja lepuuttamassa.