20. huhtikuuta 2010

Kevätkenkäinen

Tervetuloa mukaan kaikki uudet ihanat lukijat! Huippua saada lisää porukkaa "langoille" :) Viimepäivät onkin olleet aika hiljaisia täältä suunnasta. Poskiontelosärky on kiipinyt yläkertaan ja otsaontelo tulessa olen makoillut ja yrittänyt nukkua armotonta kipua pois. Nyt alkaa helpottaa ja mieli palaa taas keväthommiin.

Tämän postauksen nimeksi piti ensin tulla "Kevytkenkäinen". Googlasin kuitenkin varmuuden vuoksi ja Wictionary tunsi termille vain yhden ainoan merkityksen:

"Jonka seksuaalimoraali on löyhä. Käytetään lähes yksinomaan naisista."  

Se siitä sitten... Muuten olisi ollut niin hyvä! Harmillista, että noin nasevalle ilmaisulle on vain noin suppea käyttötarkoitus. Tänään minulla nimittäin on ollut tosi Kevytkenkäinen olo! Kaikesta huolimatta... Enkä nyt tarkoita löyhää seksuaalimoraalia, mutta uskon että tiedätte, mitä tarkoitan. Sulien jalkakäytävien innoittamana kaivoin lipposet, läppöset ja balleriinat kaappien kätköistä ja tein pientä inventaariota niiden olemassaolosta.


Nämä oli viime kesänä aika suosikit, mutta valitettavasti niistä voi helposti lukea viimekesäisen ruokalistan... Kuvassa ei näy häiritsevästi, mutta uskokaa tai älkää, luonnonvalossa näkyy! Saiskohan tällasia taas jostain? Kuinkahan kävisi, jos vain kylmänviileesti pesisin nämä? Hmmm... ei ota jos ei annakkaan.

Nämä on kuulemma tosi HOT, mutta aikalailla jääneet vaille käyttäjää...


Näitä voisi jo kutsua oikeesti ballerinoiksi. Narut kieputettuna ruskettuneen jalan ympärille on aika hauskat.

Nämä lättänät on kuitenkin käytössä ihan parhautta! Jalkaan vaan ja menoks! Näissä ei edes aika ja kuluminen haittaa. Paranevat vaan vanhetessaan. Ei liikaa vaihtoehtoja... jotkut voisi siis tällekkin kesälle hankkia. Nyt kun vain löytäisi sopivat! 

Onkohan täällä Kajaanissa  edes kenkäkauppaa???