7. helmikuuta 2011

Ihanat naiset Joensuussa

No nyt sen sitten jo saa tunnustaa, että viime viikonloppu vierähti varsin railakkaissa merkeissä, ihanan ystävän polttareissa Joensuussa! Täytyy sanoa, että jokainen hetki tuli tarpeeseen, ja seura ja meno oli mitä parasta! Ihan yksityiskohtausta kuvausta en tänne viitsi edes kirjoitella, mutta muutama kuva silti maistiaisiksi... ;)

Sankari kaapattiin sormusostoksilta, ja vietiin ihan ekaks urheilemaan.


Päivä jatkui keilauksella, ja monella muulla hauskalla :)Iltaa siirryttiin viettämään mökille saunan, meikin, manikyyrin ja tietysti: hyvän ruuan merkeissä.


Tämä kuva olikin ainut, joka minusta saatiin viinilasi kourassa, koska mulle sopii paremmin tuo kuskin rooli. Sitä sitten riittikin pitkän iltaa, mutta se sopi mulle oikein hyvin, koska multa luonnistuu tuo Kara Åke varsin hyvin ilman alkoholiakin. Tässä kuvassa ollaan kaikki vielä ns. "naturel". Suurin osa läsnäolijoista oli äiti-ihmisiä, joten tän jälkeen oli ihanaa päästä saunomaan rauhassa ja laittautumaan vimosen päälle :)Morsiamelle tarjottiin luonnollisesti ihan ammattilaisten tekemä manikyyri ja meikki.


Loppu ilta mentiin sit toisen kameran varassa, joten siitä ei mulla ole todistusaineistoa...
Vielä jaksoi vanhakin juhlia puoli kuuteen asti. Sitten iski hyytymys,
jonka jälkiä täällä vieläkin korjaillaan.

Ihan huippua oli silti, ja tällainen irtiotto tuli kyllä enemmän kuin tarpeeseen!
Kiitos kaikille mukana olleille  ihanille naisille ja Durexin pojille ;) !
Nyt sit vaan odotellaan niitä häitä <3

Paras on vielä edessä!