12. elokuuta 2010

Prinsessaähky

Tämä arki vie multa mehut! Kuppi on ihan tyhjä, vaikken itse ole muuta kuin organisoinut. Heilunut herätyskellon kanssa ja koittanut pitää aikataulut kasassa. Omat opiskelut eivät ole vielä edes alkaneet ja olen jo täys työllistetty! Pienen työkeikan tosin kävin nyt illalla heittämässä myös itse. Onneksi tällä iällä on jo sen verran kokemusta, että tietää arjen helpottavan, kun kaikkeen menemiseen ja tulemiseen tulee taas rutiini. Pelottavan tylsä sana, mutta tällä hetkellä tuntuisi helpotukselta.

Rempparintamalla ei mm. edellä mainituista syistä tapahdu mitään! Masentavaa... Siitäkin huolimatta laitan teille pari kuvaa Vean huoneesta, jota en ole tainnut vielä vilauttaakkaan. Tai no okei, huone ja huone, vois paremminkin puhua seinästä :).


Asutaan nimittäin pienimmän kans samassa huoneessa. Hyvä näin! Makkari on niin iso, että hyvin mahdutaan! Tilaakin jää. Mitään muutoksia ei ole vielä tehty, eli laitetaan nää kuvat nyt sit vaikka tulevaisuutta varten vertailun vuoks. Seinässä on vanha ruskea tapetti, joka on ihan siedettävä, mutta menee ehdottomasti vaihtoon! Raot seinissä halutaan nimittäin peittää, ja suunnitelma sen toteuttamiseen on jo valmiina. Kertoilen siitä sitten myöhemmin kunhan päästään hommiin. 


Vaaleanpunainen lipasto, jonka raskausaikana maalasin lattialla kontaten ja pyörien mahani kanssa, jakaa seinän keskeltä kahtia. Sänky ja nukkumanurkkaus ovat, ja tulevat olemaan oikealla puolella, ja vasemmalle puolelle tulee leikkinurkkaus. Nukkumanurkkaukseen on jo katoskin valmiina, mutta täytyy ensin malttaa odottaa, että saadaan seinät ja katto kuntoon. Voitte olla varmoja, että hempeetä tulee! Sen varran kauan tästä tytöstä olen haaveillut.  Lapsi raukka on varmaan ihan prinsessaäkkyssä parin vuoden päästä!


Sänkyä vartioi Tuki-lammas, joka oli mukana myös leikkaussalissa 10 kk ikäisenä.


Tässä huoneessa saan toteuttaa nyt sitä hempeää lastenhuoneen sisustamisviettiäni ihan urakalla, jonka perään poikien huoneita laittaessani hieman haikailin. Aion ottaa kaiken irti! Kuinka monella teistä on jo prinsessaähky? Mulla ei vielä. Hihkasen sitten kun tulee.


Sängyn päädyssä roikkuu H&M:ltä mukaan tarttunut aikas söpö neuletakki!
Jospa se jo kohta saadaan käyttöön!