4. syyskuuta 2010

Sisustuskriisi

Tämä päivä on mennyt siivoillessa, eikä valmista ole tullut. Samalla olen ollu ihan hukassa sen kanssa, mitä oikeastaan kotiini haluan. Koulun myötä mulle on avautunut rajaton mahdollisuuksien maailma, ja se on sekoittanut pään nyt sitten ihan lopullisesti. Virittelin olkkariin uudet syksyisemmät verhot, enkä ole ollenkaan varma onko nää nyt yhtään sinne päinkään mihin suuntaan haluaisin tätä meidän kotia olla viemässä.


Noh, ainakin yks juttu on varmaa. Verhot on liian lyhyet! Kannattas vissiin kattoa aina ne mitat ennen kun ostaa (vink,vink). Onneksi suurin osa verhoista sujahtaa sohvan taakse, joten näillä mennään tää syksy.Habitaresta löysin ihanat Soap Factoryn käsin tehdyt luonnonmukaiset saippuat, joita olen tänään järjestellyt myös putiikin hyllyille. Paljon kivempaa hommaa muuten kuin siivoaminen! Kuvassa ihana täyteläinen espresso, NAM! Putiikista vielä sen verran, että syyskuun ajan sieltä toimitetaan kaikki yli 50e tilaukset ilman postikuluja! Kannattaa siis käydä kurkkimassa jos et vielä ole ehtinyt.


Tuolla ylemmissä kuvissa muuten vilahtelee kaksi tollasta valokuvatyynyä joista on jo pitkään pitänyt postata. Ehkäpä ens viikolla ehdin vihdoin... 

Ja nyt takasin imurinvarteen...