22. kesäkuuta 2010

Uusi lemmikki

Kiitos kaikille teille ihanoille vielä onnitteluista! Aika onnellinen olen ollutkin ja kesäkin tuntuu nyt ihan erilaiselta kun tietää, että syksyllä on edessä taas jotain uutta ja haastavaa. Kertoilen sitten syksyllä lisää koulutuksesta ja vinkkejä jakelen tietysti! Jotkut sitä jo toivoivatkin.

Nyt sensijaan  nautitaan kesästä ja keskitytään lomailuun. Lomaillessa onkin hyvää aikaa rapsutella irti vanhoja tapetteja. Aloittelin tänään Veetin huoneesta. Turkasen hidasta hommaa! (Poista-tapetti-hetkessä -vinkkejä otetaan vastaan!) Varsinkin kun toisella puolen seinää yrittää prinsessa kaikin tavoin taistella unta vastaan, ja on yhtäkkiä muuttunut sellaiseksi hernepepuksi, ettei pientäkään rapinaa saisi lähteä varsinkaan seinistä.

Mattojen kanssa olen myös tuskaillut. Mikään ei tunnu oikein hyvältä. Räsymatoista tykkäisin, mutta koirien kanssa ne ovat kertakaikkisen mahdottomat! kokoajan rullalla, rytyssä ja epämääräisissä kasoissa pitkin nurkkia. Niinpä otin riskin, ja päätin kokeilla jotain ihan muuta... Tällaisesta olen jo jonkin aikaa haaveillut, ja jotenkin hankinta sopi tämän miesten lapinreissun kohdalle kuin nenä päähän. 


Meillä on aina ollut paljon eläimiä, ja niitä on yhdistänyt yksi yhteinen piirre: ne kaikki on hankittu silloin, kun minä olen ollut yksin kotona. Mulle varmaan iskee joku hellyydenkaipuu, ja sitten tarttuu mukaan pupua ja hamsteria... Tällä kertaa päätin säästää miehen pahemmalta päänsäryltä ja otin tällaisen, hieman heikommassa hapessa olevan... 


Miestä piti tietysti säikäyttää, ja kerran se jo ehti lyödä luurin korvaan ennen kun tajusi mistä on kysymys. Uusia lemmikkejä kun meille ei enää ole lupa hankkia, ainakaan minun toimesta ja hyvä niin!


Talja on kyllä ihanan pehmoinen köllötellä.

Juhannusta odotellessa...