29. kesäkuuta 2010

Hukkaneliöitä?

Kiitos kaikille ihanista viesteistä edelliseen postaukseen! Ne innostivat kovasti laittamaan  kuvia rempasta. Välillä olen miettinyt, että mahtaakohan nää meidän seinän värit kiinnostaa muita kuin meitä ja meidän mummoa :) Sielläkin oli yö jännitetty mahtaako tapetti pysyä seinällä aamuun asti, hih!

Laitan seuraavaksi muutaman kuvan meidän "turhasta" väliköstä, jonka sijaintia voi tarkemmin käydä tiiraamassa pohjapiirrustuksesta täältä. Viltsun huoneen ja kylppärin kulmauksessa on ns. hukkatila johon sain eilen viriteltyä läppärille sopivan pöydän jonka bongasin alesta. Ihan loistava tila kun varsinaista työhuonetta ei kerta ole. Tila on aika hämärä, mutta tietokoneen kanssa hommia tehdessä se ei häiritse ollenkaan. Pikemminkin päinvastoin.Seinät ovat edellisen asukkaan jäljiltä tummansiniset, mikä lisää tilan hämäryyttä. Tähän haluan ehdottomasti jossain vaiheessa valkoiset puuseinät. Panelia, hirttä tai hirsijäljitelmää... Mutta valkoista ehdottomasti! Tähän tyyliin:

Se saa kuitenkin vielä odottaa hetken, koska nyt on mentävä taas poikien huoneiden kimppuun. Ajatus vaan lentää nopeampaan kuin nämä liisteriset sormet, ja haaveilu on niin mukavaa...

Haaveisentäyteistä tiistaipäivää sinne kaikille myös!


7 kommenttia:

Rilla kirjoitti...

Sormipaneli on myös ihanaa - jos sellaisesta tykkää! Mulle tulee ihan remppafiilis näitä sun kuvia katsellessasi :D Heh, pahus kun talo on vähän turhan uusi... Mutta kaippa sitä voi pikkasen säätää?? On meilläkin jo maalattu muutama huone uusiksi, tapetoitu... Mies vaan ei tainnut tietää, mihin ryhtyi (silloin aikojen alussa siis)

Ihanat kuvat!

Viivu kirjoitti...

Aina voi vähän säätää :D Meillä on itseasiassa muuten saunan kylppärissä sormipaneelia...ja tykkään kovasti! Pitäiskin joku päivä laittaa sieltäkin kuvia...

Silkku kirjoitti...

Onpa kaunis toi "tietokonepöytä". Meillä taitaa olla aika monessa asiassa samanlainen maku, huomaan. =) Nuo lautaseinät on niin kodikkaat ja sellaset suojaisat. Tykkään!

Mä en osaa näköjään mitään muuta koskaan kirjottaa ku ihana, tykään, loistava, kaunis...jne. Mut minkäs teet!

Hanna kirjoitti...

Tosi kivasti tulee tuo pieni tila hyötykäytettyä työtilana, soppii hyvin, ihana pöytä löydös. :)

Marie Elisabeth kirjoitti...

Kaunista on suunnitelmissasi kiva seurata remonttianne ja edellisen postauksen tapetti oli ihana siellä voi antaa ajatuksen lentää :)
Mainio työpöytäsoppi teillä ja kuitenkin kun jonnekkin sekin on sijoitetteva ja tuo on oikein oivallinen paikka :)

Jemina kirjoitti...

Ihania suunnitelmia -ja suunnitelmien toteutuksia! Ihana koti tulee!

Viivu kirjoitti...

Silkun kulma: No niin meillä sit varmaan on :) Mä en aina oikein edes tiedä mikä mun maku on... se vaihtelee ihan hirveesti, mutta jotenkin ne tietyt asiat vaan aina sattuu miellyttämään... Ja on ihan huippua, että joku jaksaa kommentoida noinkin ahkeraan :) Usko pois, se "ihanaa" kommenttikin tekee NIIN hyvän mielen :) Kiitos sulle siitä!!!

Peikkotyttö Hanna: Eikös :) Heti näin hetkeni tulleen, sielun silmin oman "blogausnurkan", kun tultiin kämppää katsomaan... Ja hyvin toimii, vaikka nenän edessä onkin vielä vanha tapetti.

Marie Elisabeth's Rum: Tuosta karttatapetista tykkään vaan joka päivä enemmän ja enemmän!

Jemina: Toivotaan niin... Ja jos ei tule, niin rempataan uusiks ;)