26. joulukuuta 2010

Tähti hukassa

Meidän jouluperinteisiin tuntuu kuuluvan kuusen kynttilöiden osto aattoaamuna. Joko ne ovat hukassa, tai sitten ne ovat rikki. En nyt ihan hetkeen muista joulua, jolloin oltaisiin saatu valot kuuseen ilman kauppareissua. Tänä jouluna päänvaivaa aiheutti myös tähti. Osa meidän muuttokuormasta on nimittäin edelleen purkamatta Jonsuusta muuton jäljiltä. Tavarat on olleet varastossa toisella paikkakunnalla nyt kohta kaksi vuotta, ja mulla on kyllä sellainen olo, että kun ei ole kahteen vuoteen tarvittu, niin en kyllä jaksaisi sitä huoneellista "rojua" tännekään raahata. 

No mutta siis, se latvatähti, se on "siellä jossain". Niinpä meidän kuusi sai tänä vuonna tällaisen ihan itse tehdyn kertakäyttöisen paperitähden.Mukavaa arjen alkua niille, joilla se jo painaa päälle. 
Me jatketaan vielä hetki lötväilyä ja suunnataan huomenna alennusmyynteihin.
Alennysmyynti luvassa myös omassa putiikissa pikapuoliin...Olkaahan kuulolla :)


9 kommenttia:

Hanne kirjoitti...

Hyvältä näyttää tähti. Meidän tähti ei hukassa ole ollut, mutta olen kyllä kaupasta etsinyt jotain einiinkiiltävää mallia. Kunnes keksin, laitoin tärkätyn virkatun pitsiliinan puun latvaan=) Blogissani myös kuvia tästä ihmeestä=)

Viivu kirjoitti...

Oi! Se oli hieno! Kävin kurkistamassa :)

Hannis kirjoitti...

Ai vautsi, olipa hieno! Luulin, että toi oli pentikin metallinen tähti. Siis samalla mallilla niillä oli nyt niitä myynnissä :-) Meidän kuusessa on vähän mitä sattuu tähtenä aina. Tänä vuonna siellä roikkui enkeli.

Taina kirjoitti...

No vau mikä tähti, itsetehtynä nostaa paljon pointseja!

-Heli- kirjoitti...

Ihana paperitähti :)

Maria kirjoitti...

Hei Viivu,

Kiitos, että olit vieraillut blogissani ja jättänyt kommenttia! Se ilahdutti minua :) Mukava, jos eksyt sinne toisenkin kerran.

Mukavia välipäiviä sinne Kaenuuseen! :)

Viivu kirjoitti...

Hannis: Ai sellanenkin on :) En ole ehtinyt juurikaan käydä ennen joulua kaupoissa, joten on multa mennyt ihan ohi. Latvatähti ajoi asiansa, neulaset kun varisivat jo joulupäivänä lattialle ja kuusi joutaa ulos tänään. Samassa kuormassa menee tähti. Taas on aikaa miettiä vuosi mistä se vanha löytyy ensi vuodeksi...

Taina: Se onkin aina ihan parasta, että itse tehty mikä itse tehty. Sillon sen ei tartte olla niin justiinsa :)

Heli: Näin ohjeen sivusilmällä telkkarista joulun alla, ja hyvinhän se onnistui :)

Maria: Ilo oli minun puolella :)

Purnauskis kirjoitti...

Mainio idea tuo tuunattu tähti ja kauniskin vielä! Voittaa ainakin minun mielestä kaikenmoiset kiiltohärpäkkeet :)

Viivu kirjoitti...

Kieltämättä en koskaan ole ihan hirmuisesti välittänyt siitä perinteisestä "kiiltohärpäketähdestä" minäkään... Mutta tähti pitää olla :) Oli se sitten millainen tahansa!